Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΒΗΜΑ:Οι εφημερίες των γιατρών θα πληρωθούν πριν από το δεκαπενταύγουστο


Εντός των προσεχών ημερών θα καταβληθούν οι συμπληρωματικές πιστώσεις για την αποπληρωμή των εφημεριών των γιατρών για το δεύτερο τρίμηνο του 2012, όπως αποφασίστηκε από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, καθώς εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο υπουργός έδωσε εντολή στους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών για την επίσπευση των διαδικασιών, οι οποίες εμπίπτουν στις αρμοδιότητές τους, ώστε να καταστεί δυνατή η αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών πριν τις 15 Αυγούστου.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί κάνουν λόγο για μειωμένες πιστώσεις για τις εφημερίες και προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις.

«Η περικοπή προγραμμάτων εφημέρευσης συνιστά επικίνδυνη διαδικασία, η οποία μετά βεβαιότητας θα θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές» αναφέρει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ !!!

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !!!
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 13 ΜΕ 16 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: