Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ε.Ι.Ν.ΡΟΔΟΥ και ΚΥ :Συμμετέχουμε στην πανελλαδική αποχή από τα εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων που προκήρυξε η ΟΕΝΓΕ από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 .


Συμμετέχουμε στην πανελλαδική αποχή από τα εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων,  Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων  που προκήρυξε η ΟΕΝΓΕ  από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 .
Τις συγκεκριμένες μέρες οι γιατροί του ΕΣΥ,  ειδικοί και ειδικευόμενοι,  θα προσέρχονται και θα δηλώνουν παρόντες στην εργασία τους, θα αντιμετωπίζουν τα επείγοντα περιστατικά και θα εκτελούν όλα τα υπόλοιπα καθήκοντά τους,  πλην εκείνων που αφορούν στη λειτουργία των τακτικών ιατρείων. Οι συνάδελφοι των Περιφερειακών Ιατρείων,  ειδικευμένοι και υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου,  θα
τηρήσουν την ίδια πρακτική,  παραμένοντας είτε στο ιατρείο ευθύνης τους είτε αποσυρόμενοι στο Κέντρο Υγείας που ανήκουν.  
Σημειωτέον οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων δε δικαιούνται να προβούν σε περικοπή ημερομισθίου,  πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί και σε κινητοποιήσεις πολλών Ενώσεων κατά το παρελθόν.

Απαιτούμε ρητή δήλωση της κυβέρνησης πως δεν θα θιγεί το Ειδικό Ιατρικό Μισθολόγιο. 


Συμπορευόμαστε με όλους τους συναδέλφους μας στη διεκδίκηση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για όλο τον ελληνικό λαό με αξιοπρεπείς αμοιβές και ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας στους λειτουργούς της υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: