Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΟΔΟΣ:Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των επιθεωρητών στο Νοσοκομείο

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης του οξυμένου κλίματος που επικρατεί οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων έχουν συνεχείς επαφές και είναι αποφασισμένοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να πέσουν οι τόνοι και να επανέλθει η ηρεμία στο Νοσοκομείο μας. Τα προβλήματα προέκυψαν λόγω της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου μας και της αδυναμίας που παρατηρείται στην εξεύρεση λύσης για την άμεση
στελέχωση του έστω και με εποχιακό προσωπικό.
Στο μεταξύ χθες ολοκληρώθηκε το έργο το δύο επιθεωρητριών του υπουργείου Υγείας που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο μας τις προηγούμενες ημέρες όπως είχε αποφασιστεί κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινω- νικών Υποθέσεων της Βουλής προκει- μένου να ελέγξουν πόσοι εργαζόμενοι υπηρετούν στο ίδρυμα επειδή υπήρχε
διάσταση απόψεων μεταξύ του τέως διοικητή Μιχάλη Κόκκινου, των εργα- ζόμενων και των γιατρών με την διοί- κηση της 2ης ΥΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δύο επιθεωρήτριες χθες συναντήθη- καν με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Παπανικόλα, τους προέδρους του Συλλόγου Εργαζομένων Λούση Καλαμάτα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Βασίλη Κινούς ,τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιάννη Δασκαλάκη και την διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας ενώ ο κ. Κόκκινος επρόκειτο να καταθέσει υπόμνημα.
Από τις επαφές που είχαν και τα λεγόμενα τους, φάνηκε ότι από πλευράς των δύο επιθεωρητριών υπάρχει διά- θεση για να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος της υποστελέχω- σης του Νοσοκομείου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: