Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ιατρικής Πληροφόρησης και Ασύρματης Πρόσβασης στο Internet


Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ιατρικής Πληροφόρησης και
Ασύρματης Πρόσβασης στο Internet



Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το προσωπικό των νοσοκομείων για τις νέες δωρεάν υπηρεσίες, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία στον χώρο του νοσοκομείου, καθώς και για την διαδικασία ενεργοποίησης πρόσβασης και χρήσης αυτών.
  • Η υπηρεσία ΔΙΑΔΟΣΙΣ, Διαδανεισμός Ιατρικών Άρθρων (https://diadosis.grnet.gr/), παρέχει στα μέλη του νοσοκομείου τη δυνατότητα να αποκτήσουν διαδικτυακή πρόσβαση σε όλες τις επιστημονικές δημοσιεύσεις που καλύπτονται από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-Link).  Ήδη εκατοντάδες ιατροί δημοσίων νοσοκομείων αναζητούν και λαμβάνουν άρθρα από τα κορυφαία επιστημονικά περιοδικά της ειδικότητάς τους.
  • Η υπηρεσία eduroam, σας παρέχει την ασφαλή, ταχεία και απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο χώρο του νοσοκομείου.   Έχοντας πρόσβαση στο δίκτυο eduroam, με τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης, μπορείτε να έχετε αδιάλειτπη ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιείτε περισσότερα από 100 eduroam σημεία ενδιαφέροντας (όπως ενδεικτικά: πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Ερ. Κέντρα, νοσοκομειακά ιδρύματα, μουσεία, κτλ) στην Ελλάδα, και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό.
Πρόσβαση και Χρήση των Υπηρεσιών:
Για την αξιοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων μπορείτε, ως υπάλληλος του Νοσοκομείου, να ζητήσετε την εγγραφή σας στην κεντρική υπηρεσία καταλόγου χρηστών του νοσοκομείου σας, με την συνδρομή του οικείου Τμήματος Οργάνωσης Πληροφορικής.

Με τους κωδικούς που θα λάβετε, θα είναι εφικτή η ελεύθερη πρόσβαση στην υπηρεσία ΔΙΑΔΟΣΙΣ, και η αυτόματη ένταξη σε άλλες υπηρεσίες όπως π.χ. η ελεύθερη χρήση των ασύρματων δικτύωνeduroam.


Σημείωση: Σε περίπτωση που έχετε ήδη λάβει την παρούσα ενημέρωση, και έχετε προβεί στη σχετική διαδικασία ενεργοποίησης των υπηρεσιών, παρακαλείσθε όπως αγνοήσετε το παρόν μήνυμα. 

Σας ευχαριστούμε για το ενεργό ενδιαφέρον σας στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Με εκτίμηση

Γραφείο Αρωγής Χρηστών
Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας
Copyright © 2016 ΕΔΕΤ Α.Ε., All rights reserved.
www.grnet.gr

Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση:
helpdesk@grnet.gr

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε emails, πατήστε εδώ: unsubscribe from this list

Δεν υπάρχουν σχόλια: