Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα αργά το μεσημέρι κληθήκαμε από την Διοίκηση του νοσοκομείου, για να μας ενημερώσει σχετικά με τα θέματα που μας απασχολούν και τις πιθανές αποφάσεις από την 2η ΥΠΕ.  Τελικά ο λόγος που μας κάλεσε ήταν να μας ζητήσει μια παράταση ολίγων ημερών, διότι όπως μας ανέφερε, από την υγειονομική περιφέρεια ήθελαν να σταλούν κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις για να καταλήξουν σε αποφάσεις.  Εμείς από την μεριά μας ακόμη μια φορά επικεντρώσαμε το ζήτημα στην υποχρέωση που έχουν να μας χαρακτηρίσουν σαν Γ' Ζώνη, που θα έλυνε οριστικά πολλά σοβαρά προβλήματα για το νοσοκομείο μας, που σε αντίθετη περίπτωση θα μας απασχολούν και θα μας ταλανίζουν κάθε μήνα.  Καταθέσαμε επίσης τις πάγιες θέσεις μας ότι σε αυτό το θέμα θα προχωρήσουμε σε ότι μας υποδείξουν οι νομικοί μας σύμβουλοι ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος του Κράτους.!!!!!  Κάναμε δεχτή την πρόταση του Διοικητή και αναβάλαμε την γενική συνέλευση για την Παρασκευή 24-09-2010 και ώρα 12 στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου, αφού λάβαμε την διαβεβαίωση ότι θα υπογράφονται μέχρι την Πέμπτη τα ημερήσια προγράμματα εφημέρευσης. Φυσικά η επίσχεση εργασίας συνεχίζεται μέχρι τότε.
Όσον αφορά τις εφημερίες Ιουλίου ο επίτροπος μας ανέφερε ότι θα  υπογράψει αύριο το ένταλμα διότι έλειπε κάποια βεβαίωση που διεκπεραιώθηκε σήμερα.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1 σχόλιο:

Γιώργος Τριάντος είπε...

Η Γενική Συνέλευση έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές. Και η αιτία παραμένει η ίδια. Ενημέρωση Β' ΥΠΕ. Τι ενημέρωση θέλουν; Τα προβλήματα και τα αιτήματα τα ξέρουν. Φοβάμαι οτι παρασυρόμαστε σε ένα παιχνίδι στημένο ώστε κουτσά στραβά να βγεί και ο Σεπτέμβριος και μετά βλέπουμε. Άραγε ποιός θα εγγυηθεί για την αποπληρωμή των εφημεριών; Ποιά είναι επιτέλους η θέση της Διοίκησης; Γιατί δεν έρχεται αύριο ο Διοικητής στην "Ενημερωτική Συγκέντρωση" να μας πεί επιτέλους ποιά είνα η θέση της Διοίκησης; Και με βάση τι θα κληθούμε να αποφασίσουμε;